Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم افتتاحیه هشتمین جشنواره فیلم شهر به دبیری مجید اکبرشاهی شامگاه یکشنبه ۲۶ تیرماه در پردیس ملت برگزار شد.

این مراسم حوالی ساعت ۲۱:۰۵ با قرائت قرآن و پخش سرود ملی آغاز شد.

در ابتدای این مراسم مجید اکبرشاهی دبیر این رویداد در سخنانی بیان کرد: جشنواره فیلم شهر در آستانه برگزاری هشتمین دوره است هر چه از تعداد دوره‌های جشنواره می‌گذرد متوجه می‌شویم جشنواره نیاز به حمایت دارد و امیدوارم با حمایت همه جانبه مدیران و اصحاب رسانه به بالندگی برسد و به مرور زمان در حوزه مدیریت شهری قد بلند کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته طبق قاعده هشتمین دوره باید سال گذشته برگزار می‌شد ولی به دلیل کرونا برگزاری آن به تعویق افتاد. در این دوران کرونایی عزیزانی را از دست دادیم که برای آن‌ها غفران الهی آرزو می‌کنم.

وی افزود: این دوره با شعار شهرداری تهران مبنی بر «کلانشهر تهران الگوی جهان اسلام» کار خود را آغاز کرده است.

دبیر این رویداد سپس با ارایه گزارشی از روند این جشنواره بیان کرد: از همه هنرمندان و فیلمسازانی که در این رویداد شرکت کردند که صاحبان اصلی جشنواره هستند و از همه همکارانم در موسسه تصویر شهر تشکر می‌کنم.

در کنار کالبد شهر، به روح آن هم توجه کنیم

در ادامه امین توکلی‌زاده معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران روی صحنه آمد و گفت: هشتمین جشنواره کار خود را آغاز کرد و به یمن همین روزها خبرهای خوبی از جشنواره به گوش شهروندان خواهد رسید. وظیفه دارم از برگزارکنندگان و هنرمندانی که آثار خود را در معرض قضاوت قرار دادند، تشکر کنم.

وی افزود: حتماً دوستان در این چند وقت متوجه شده‌اند که کالبد شهر تغییر کرده است. در این موقعیت شهری یکی از نکاتی که به آن تاکید می‌شود، بحث این است که در کنار کالبد شهر به روح آن هم توجه کنیم به نظر می‌رسد در این حوزه کمکاری داریم. یک توجه ویژه به هویت شهر نیاز است که برگرفته از تمدن، انقلاب و دین ماست. اگر توجه درستی به هویت ملی، شهری و انقلابی بشود، بسیاری از آسیب‌های ما در شهر برطرف می‌شود.

توکلی‌زاده ادامه داد: در ذیل این موضوع سبک زندگی خانوادگی و شهری وجود دارد که باید به آن توجه کرد در این حوزه دستمان را به سمت سرمایه‌های شهر دراز می‌کنیم که همان مردم هستند. برای اینکه بتوانیم یک هویت درست و سرزنده را ترجیح بدهیم و شهری زیست‌پذیر داشته باشیم، نیاز داریم هنرمندان را دریابیم. در این راستا رخدادهای فرهنگی می‌تواند باعث شود توجه ما به برخی موضوعات بیشتر جلب شود. هنرمندان می‌توانند کمک کنند آسیب‌ها و رهیافت‌ها را بشناسیم. گرچه آسیب داریم اما ظرفیت هم داریم که هنرمندان می‌توانند آنها را معرفی کنند. این تمنا را دارم که مدیریت شهری را یاری کنید که هم مسایل شهر را بشناسند و هم به رهیافت های درست برسند و هم ظرفیت‌های شهر را به درستی معرفی کنیم. اینها همه در کنار هم می‌توانند مجموعه درستی بین مدیریت شهری و ظرفیت‌های بزرگ انسانی شکل بدهند.

اهدای جوایز بخش مسابقه محله

در ادامه مراسم جوایز بخش مسابقه محله اهدا شد.

در بخش ویژه شهر تهران لوح تقدیر به ستاره فردایی برای فیلم «رسیدن» به عنوان رتبه سوم رسید.

لوح تقدیر دیگر به عطیه سادات حجتی برای «شانه به شانه» به عنوان رتبه دوم اهدا شد.

دیپلم افتخار و رتبه اول این بخش به احسان طالبی برای فیلم «چهار راه» تعلق گرفت.

جوایز بخش اصلی محله هم به این شرح اهدا شد.

جایزه رتبه سوم به علی ترابی‌پور برای «من یک نفرم» رسید و جایزه رتبه دوم را مهدی شاهسواری برای «ایستگاه آخر» از آن خود کرد.

جایزه رتبه اول این بخش هم به سعید نجاتی برای «همیشه تو اول سلام می‌کنی» تعلق گرفت.

بزرگداشت جعفر دهقان

در ادامه نوبت به برگزاری آیین بزرگداشت جعفر دهقان بازیگر باسابقه سینما و تلویزیون رسید.

پس از پخش کلیپی از این هنرمند، سیدجواد هاشمی در پیامی ویدیویی گفت: بدون شک جعفر دهقان یکی از مربیان خوب من در دوره اولیه بازی در فیلم‌های دفاع مقدس بوده است. در «پرواز شب» در حالی که من نوزده ساله بودم از او خیلی یاد گرفتم. تقدیر از او وظیفه همه ماست امیدوارم سالیان سال عزتمند زندگی کند و برای او آرزوی بهترین‌ها را دارم.

سپس محسن محسنی‌نسب کارگردان سینما روی صحنه آمد و گفت: معمولاً کارگردانان وقتی برای فیلم‌های خود شخصیتی انتخاب می‌کنند، کارشان سخت اما جعفر به خوبی در نقشها می‌نشیند، انگار که فیلم‌نامه را برای او نوشته‌اند. وقتی در فیلم‌های رزمی با هم کار می‌کردیم، فکر می‌کردم اگر قهرمان جهان هم می‌آمد، نمی‌توانست به خوبی او بازی کند. همیشه خاطرات شیرین از جعفر دهقان داشته‌ایم.

جعفر دهقان هم در این بخش از برنامه گفت: این مراسم باید در جشنواره فجر برگزار می‌شد اما جشنواره شهر آن‌ها را خجالت زده کرد.

وی در ادامه به ذکر خاطره‌ای پرداخت و گفت: یادم است یک بار قرار بود در فیلمی اسب‌سواری کنم، به عوامل گفتم اسب‌سواری بلد نیستم اما آن‌ها باور نمی‌کردند. به مربی اسب هم گفتم چگونه سوار اسب شوم، چون بلد نیستم اما او هم باور نکرد. در نهایت سوار اسب شدم اما به یکباره دیدند گردن اسب را گرفته‌ام، پس از چندی اسب به زمین خورد و دنده‌هایم شکست.

سپس حسن خجسته و مهرداد باقری رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری روی صحنه آمدند و با اهدای لوحی از جعفر دهقان تقدیر کردند.

در بخش دیگر از این مراسم محمد معتمدی روی صحنه آمد و تیتراژ سریال «سرباز» و فیلم سینمایی «سیانور» را اجرا کرد.

این خبر تکمیل می‌شود...

کد خبر 5540700 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: جشنواره فیلم شهر مجید اکبرشاهی جعفر دهقان تئاتر ایران جشنواره فیلم شهر هنرمندان تئاتر خانه هنرمندان ایران موسیقی ایرانی عید غدیر خم کارگردان تئاتر فیلم مستند فیلم کوتاه محمد خزاعی فرهنگسرای نیاوران اسماعیل شنگله سینمای مستند روی صحنه آمد جعفر دهقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۶۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم اختتامیه هشتمین دوره جشنواره ملی طنز و رسانه «یادمان کیومرث صابری فومنی (گل آقا)» عصر امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در شهر فومن زادگاه گل‌آقا برگزار شد.

در این مراسم که با اجرای رضا رفیع برگزار شد و این طنزپرداز برنامه را با ذکر خاطراتی از روز‌های پایانی حیات مرحوم صابری فومنی آغاز کرد، تعداد زیادی از چهره‌های هنری و مدیران فرهنگی استانی و ملی همچون رسول نجفیان، احمد عربانی، امید مهدی‌نژاد، فرشاد مهدی‌پور، مهدی رمضانی، مهدی عرفاتی، محمدرضا خوشرو اسدالله عباسی و... حضور داشتند.

فرامرز مرجانی فرماندار فومن به عنوان نخستین سخنران پشت تریبون ایستاد و در جایگاه میزبان این رویداد در سخنانی کوتاه به حاضران در جلسه خوش‌آمد گفت و سپس پیام تصویری محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای این رویداد به نمایش درآمد.

اسماعیلی در بخش‌هایی از سخنانش با اشاره به ارزش جایگاه طنز در جامعه ما گفت: طنز بیان واقعیت‌های تلخ جامعه به صورتی است که مخاطب را درگیر کند. طنزپرداز با خنده نشاندن روی لب آسیب را مطرح می‌کند. جامعه ما دچار مشکلات اقتصادی است و این جامعه را عبوس نشان می‌دهد و طنز می‌تواند اخم‌ها را از چهره جامعه باز می‌کند.

وی با اعلام این مسئله که طنز در ایران پس از گل‌آقا جایگاه خود را از دست داده دست، با انتقاد از مدیران رسانه‌ای وزارت ارشاد گفت: از تلاش دوستان معاونت رسانه‌ای در حوزه طنز راضی نیستم. باید از روزنامه نگاران این حوزه حمایت کنیم و تلاش کنیم به حوزه طنز به صورت جدی‌تر بپردازیم. این مسئله را به عنوان یک مطالبه مطرح می‌کنم و امیدوارم بتوانم گزارش‌های فصلی در راستای پیشرفت این حوزه در کشور داشته باشیم.

اسماعیلی در انتهای سخنانش گفت: ما در وزارت فرهنگ اماده پشتیبانی کامل از طنزپردازان و نویسندگان این حوزه است و از متخصصان این حوزه درخواست دارم که ما را برای ارتقای وضعیت فعلی یاری کنند.

در ادامه مراسم عباس حسین نژاد دبیر دو دوره اخیر جشنواره «طنزپهل»  پشت تریبون قرار گرفت و با ارائه آماری در مورد این رویداد گفت: امسال تعداد آثار رسیده از سال گذشته بسیار بیشتر بود و امسال ۱۱۲۹ اثر به جشنواره رسید و امروز از ۲۰ نفر این دوستان تقدیر می‌شود. سال گذشته ما برگزیده ای از استان گیلان داشتیم ولی امسال این اتفاق نیافتاد و گیلانی ها از نظر ارسال آثار در کل کشور در رتبه ششم قرار گرفت و تهرانی‌ها بیشترین آثار را ارسال کردند. امسال ۱۲۱ رسانه نیز در این رویداد شرکت کردند و در مجموع ۴۴۸ اثر از رسانه‌های رسمی و ۶۸۱ اثر از رسانه‌های شخصی به ما رسید. 

وی با اشاره به سخنان وزیر ارشاد و درخواست برای توجه بیشتر به طنز گفت: دفتر طنز حوزه هنری توافقاتی با معاونت مطبوعاتی داشت تا آموزش طنز نیز به آموزش‌های حوزه رسانه در کشور اضافه شود و امسال شاهد اجرای این طرح خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشتمین جشنواره طنز و رسانه «طنز پهلو»
  • برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه شهید باهنر کرمان
  • پوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار رونمایی شد
  • رونمایی از پوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار
  • برگزیدگان هشتمین جشنواره طنزپهلو در فومن تجلیل شدند
  • برگزیدگان هشتمین جشنواره طنز پهلو در فومن تجلیل شدند
  • اختتامیه هشتمین جشنواره طنز پهلو در فومن برگزار شد
  • تصاویری از هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه در فومن
  • هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید
  • معرفی برگزیدگان هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه